De trainers

Maak kennis met onze professionals

Ik help graag mensen met hun persoonlijke doelen. Het is waanzinnig om te kunnen motiveren tot bewegen, men vooruit te zien gaan en fitter te zien worden.

Thirza van Daalen (40), Trainer in Amsterdam

Lees het verhaal

Wat maakt onze trainers uniek?

Onze trainers zijn mensen zoals jij en ik, maar met een gedegen achtergrond in sport

Achtergrond in sport

Al onze trainers hebben een affiniteit met sport of een sportachtergrond zoals sportinstructeur, personal trainer of buurtsportcoach. Daarnaast hebben zij de opleiding ‘Fit ’n Run Trainer’ gevolgd. Een opleiding die niet alleen de praktische kant van lesgeven behandelt, maar (vooral ook) de theoretische kant. De Fit ’n Run trainer leert om te gaan met persoonlijke doelstellingen en niveau’s, zonder het groepsgevoel uit het oog te verliezen. Aan een training van Fit ’n Run kan daarom iedereen meedoen.

Motivators

Voor onze trainers is trainingen geven meer dan alleen werk. Zij weten wat stress met je kan doen. Zij weten hoe het voelt als je gezondheid je in de steek laat. Het lijken wel mensen, zoals jij en ik… Sporten geeft hen energie, houdt hen gezond en maakt ze blij. Zij willen dat jij dat ook ervaart. Dat kan door samen te gaan voor jouw doel; fit blijven, of (nóg) fitter worden. En daarvoor is doorzettingsvermogen nodig. Maar het is geen militaire training. Sporten moet wel leuk blijven.

Persoonlijke begeleiding

Sporten in een groep én persoonlijke begeleiding. Dát is de uitdaging van onze trainers. Ieder mens zit anders in elkaar, zowel lichamelijk als geestelijk. En dat maakt een training op maat noodzakelijk. Terwijl je als groep een oefening doet, wordt deze aangepast naar wat jij fysiek (en geestelijk) aankan. Met de juiste aanwijzingen en bijsturing, word je op een verantwoorde manier sterker. Zo kom je een stuk verder, blijft trainen leuk en hou je het langer vol. Zonder blessures!

Maak kennis met onze trainers

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past