Evenement

Fit ‘n Run Dam tot Damloop

5 of 10 Engelse Mijl hardlopen tijdens de Dam tot Damloop. Een must om mee te maken.

De 10 Engelse Mijl (16,09 km) vindt plaats op zondag 17 september 2017. Fit 'n Run loopt mee met een aantal deelnemers. Inschrijving is reeds gesloten.

Maar...  Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night op zaterdagavond 16 september 2017.

Samen met 15.000 anders lopers start je in dezelfde ASICS Runningshirts. Het parcours over 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

De Damloop by night is met name aantrekkelijk voor beginnende hardlopers. De inschrijving is geopend. De inschrijving sluit maandag 28 augustus of eerder bij het bereiken van de deelnemerslimiet.

Enthousiast? Deel het!

Ook meedoen? Meld je aan voor dit event.

Overige events

  • Vrijdag 22 juni

   Haarlems Dagblad Grachtenloop

   Vrijdag 22 juni 2018 staat Haarlem weer sportief op zijn kop, want dan vindt de 24e editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop plaats. De gezelligste midzomeravondloop van Nederland! De ZorgSpecialist Grachtenloop is een heerlijke midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten.…

   Lees verder

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past