Running

Fit ‘n Run training als voorbereiding op een event

Fit ’n Run biedt hardlooptrainingen aan voor beginnende en recreatieve hardlopers in de regio Haarlem. Nu het weer weer mooier wordt is de drempel wat minder hoog om te starten met de buitentraining voor bijvoorbeeld goede voorbereiding voor een running event.

Door Redactie Fit 'n Run

op Vrijdag 17 maart

Leuk artikel? Deel het!

Onder begeleiding van een speciaal opgeleide Fit ’n Run trainer wordt je voorbereid op een door jou gekozen running event. Plannen om mee te doen met de Letterloop, de Grachtenloop, Haarlemmermeerrun of de Halve van Haarlem? Met Fit 'n Run train je in een groep om fit te worden en om samen mee te doen aan een evenement in de regio. 

Buiten fit worden in Haarlem
De hardlooptrainingen van Fit ’n Run zijn altijd in de buitenlucht. Fit worden en blijven is erg belangrijk bij het hardlopen. Dit voorkomt blessures. Daarom worden er elke training spierversterkende oefeningen gedaan gericht op het hele lichaam. Naast uiteraard de benen is er ook veel aandacht voor de bilspieren, het bekken, de rug en buikspieren.

Beginnen met hardlopen in Haarlem
Fit ’n Run biedt speciaal hardlooptrainingen aan voor mensen die beginnen met hardlopen. Sommige van onze klanten zijn begonnen met 1 minuut achter elkaar hardlopen en liepen na drie maanden blessurevrij de 5 km! Lees hier voor meer verhalen van klanten van Fit ’n Run.

Doelen bereikt
De huidige deelnemers van de groepen in Haarlem heeft al een aantal sportdoelen bereikt. Zo hebben de sporters meegedaan aan de Velsertunnelrun (7,65 km) en staat voor maart de Zandvoort Circuit Run op het programma. Enkele van hen gaan zelfs voor de 12 kilometer. Ook de 5 kilometer op deze unieke run wordt door Fit 'n Runners als meetmoment en beleving aangepakt. Ook trainen voor een run? 

Geef je dan nu op voor een gratis proefles.


0 Reacties op "Fit ‘n Run training als voorbereiding op een event"

Reageer als eerste

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past