Running

Hardlooptraining: trainen voor de Mudmasters in de Haarlemmermeer

Fit ’n Run organiseert trainingen ter voorbereiding op de Mudmasters in de Haarlemmermeer. Start vandaag nog, dan sta jij sterker, fitter aan de start en finish je met beide armen in de lucht.

Martijn van Embden

Door Martijn van Embden

op Donderdag 1 december

Leuk artikel? Deel het!

Elk jaar wordt er in Hoofddorp de Mudmasters georganiseerd. De Mudmasters is een running event waarin allerlei obstakels moeten worden overwonnen en waarin de ondergrond modder, zand en gras is. Een geweldige belevenis die je zeker eens in je leven moet hebben meegemaakt

Hardlooptraining Haarlemmermeerse bos
Fit ’n Run organiseert trainingen ter voorbereiding op de Mudmasters in de Haarlemmermeer. Onze trainingslocatie in het Haarlemmermeerse bos is zeer geschikt om je voor te bereiden op de Mudmasters. Tijdens de Fit ’n Run trainingen wordt er aandacht besteed aan looptechniek, interval- en duurtraining. Ook worden er krachtoefeningen gedaan en wordt er geoefend om over obstakels te klimmen. Lees hier meer over het trainingsconcept van Fit ’n Run.

Goed voorbereid aan de start van de Mudmasters? Kom trainen bij Fit ’n Run. Schrijf je hier in voor een gratis proefles. 


0 Reacties op "Hardlooptraining: trainen voor de Mudmasters in de Haarlemmermeer"

Reageer als eerste

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past