Running

Hardlopen in IJburg Amsterdam

Fit ’n Run biedt hardlooptrainingen aan voor beginnende en recreatieve hardlopers in Amsterdam. Onder begeleiding van een speciaal opgeleide Fit ’n Run trainer wordt je voorbereid op een door jou gekozen running event. Je traint in een groep om fit te worden en om samen mee te doen aan een evenement in de regio. IJburg heeft een bestaande groep op dinsdagavond en is voornemens het aantal groepen uit te breiden.

Door Redactie Fit 'n Run

op Donderdag 22 december

Leuk artikel? Deel het!

Buiten fit worden in IJburg

De hardlooptrainingen van Fit ’n Run zijn altijd in de buitenlucht. Fit worden en blijven is erg belangrijk bij het hardlopen. Dit voorkomt blessures. Daarom worden er elke training spierversterkende oefeningen gedaan gericht op het hele lichaam. Naast uiteraard de benen is er ook veel aandacht voor de bilspieren, het bekken, de rug en buikspieren.

Beginnen met hardlopen in IJburg

Fit ’n Run biedt speciaal hardlooptrainingen aan voor mensen die beginnen met hardlopen. Sommige van onze klanten zijn begonnen met 1 minuut achter elkaar hardlopen en liepen na drie maanden blessurevrij de 5 km! Lees hier voor meer verhalen van klanten van Fit ’n Run.

Doelen bereikt
De huidige deelnemers van de groep in IJburg heeft al een aantal sportdoelen bereikt. Zo hebben de sporters meegedaan aan de Velsertunnelrun (7,65 km) en staat voor maart de Zandvoort Circuit Run op het programma. Enkele van hen gaan zelfs voor de 12 kilometer. Ook de 5 kilometer op deze unieke run wordt door Fit 'n Runners als meetmoment en beleving aangepakt. Ook trainen voor een run? 

Geef je dan nu op voor een gratis proefles.


0 Reacties op "Hardlopen in IJburg Amsterdam"

Reageer als eerste

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past