Onze missie

Fit 'n Run is er voor mensen die middels een kwalitatief goede training, op een leuke manier, in de buitenlucht fit willen worden en blijven en duurzaam begeleid willen worden naar een passend running event.

Hoe het allemaal begon

Hardlopen is weer helemaal populair. Net als in de jaren 80 en 90. Maar nu is het toch echt anders. Er is meer ruimte voor fun en beleving en hardlopen doe je niet meer altijd alleen, maar (vooral) samen! Sportevenementen zoals Color Run, Obstacle Runs en Mud Masters zijn razend populair en in een mum van tijd uitverkocht. Maar ook de “reguliere” hardloopwedstrijden worden steeds populairder. Maar dan niet meer alleen op de vlakke weg, maar door de (ruwe) natuur. Hardlopen is een lifestyle. Deze nieuwe manier van hardlopen vraagt om aanpassing in de trainingen. Verantwoord voorbereiden op deelname aan leuke evenementen, op jouw niveau, aangepast aan jouw fitheid en belastbaarheid is veelal lastig. Dit leidt tot onnodige uitval en blessures. En dat is balen. Want je wilt die marathon uitlopen en je niet laten kennen tijdens de Mud Masters. Inzet en enthousiasme zijn er, maar hoe bereid je je voor? Fit 'n Run ziet in deze nieuwe ontwikkeling een absolute uitdaging. Hoe kunnen wij sporters helpen hun persoonlijke doel te bereiken, waarbij het groepsgevoel, kwalitatief verantwoord sporten én plezier niet ondersneeuwen? Precies. Met de Fit ’n Run Training!

Het team

Fit 'n Run bestaat uit een enthousiast en toegewijd team aan trainers. Fit 'n Run staat voor betrokkenheid, loyaliteit en natuurlijk sportiviteit. Zo maken wij van onze passie ons dagelijks werk.

 • Fit 'n Run teamlid Martijn van Embden

  Martijn van Embden

  Oprichter, algemeen directeur

  Martijn is een gedreven ondernemer die vanuit zijn achtergrond als bewegingsweterschapper de ambitie met Fit 'n Run een heel nieuwe doelgroep een goed trainingsaanbod te geven. Hij is het brein achter het concept.

 • Fit 'n Run teamlid Annelies de Raad

  Annelies de Raad

  Office Manager

  Annelies verzorgt alle administratieve taken op kantoor voor Fit 'n Run en zelf ook mee op de woensdagavond in Hoofddorp.

Vacatures

Werken bij Fit 'n Run?

Helaas, er zijn nog geen vacatures in deze categorie...

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past