Fit 'n Run is er voor iedereen

We hebben al vele enthousiaste deelnemers. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en tempo.

Verhalen van deelnemers

Ontdek hoe anderen net als jij, profiteerden van hun deelname aan Fit 'n Run

 • Het verhaal van Anneke

  Het verhaal van Anneke (56)

  Sinds vorig jaar december sport ik bij Fit’nRun! Het is een leuke afwisselende en gezellige groep. Ik vind het belangrijk om in beweging te blijven. Bij Fit’n Run wordt je gestimuleerd om hard te lopen, iedere week word er aandacht besteed aan je looptechnieken maar ook krijg je spier versterkende oefeningen! Buiten trainen vind ik heerlijk, zelfs in de winter! Door met elkaar te trainen wordt je ook gestimuleerd om mee te doen aan een run, zo hoop ik volgend jaar mee te doen aan de circuit run in Zandvoort! Tijdens de trainingen kun je daar dan naar toe werken en wordt je begeleidt door een goeie Fit’nRun trainer. Ik heb het erg naar mijn zin bij Fit’nRun!

 • Het verhaal van Anouk

  Het verhaal van Anouk (44)

  Ik liep al een tijdje hard maar was op zoek naar begeleiding en een nieuwe uitdaging. Het leek me gezelliger om in een groep te trainen en ben via een flyer bij Fit 'n Run terecht gekomen. De uitdaging heb ik zeker gevonden. De combinatie van hardlopen en krachtoefeningen in de buitenlucht is leuk en pittig. Ook de coördinatietraining is voor mij altijd een onderdeel van de training waar ik naar uitkijk. Via Fit ’n Run leer ik mijn looptechniek te verbeteren en fitter te worden om zo sneller te kunnen lopen. Wat ik erg fijn vind is dat ik in een groep train maar dat de training wel op maat is. De trainer houdt echt rekening met mijn niveau en zorgt dat elke training voor mij op het juiste uitdagende niveau wordt aangeboden.

 • Het verhaal van Eva

  Het verhaal van Eva (36)

  Hardlopen doe ik al jaren heel consequent en met veel plezier. Naast een drukke baan en jonge kinderen geeft het mij energie en kan ik mijn hoofd leegmaken na een drukke dag. Toch kwam ik in een sleur en wilde ik meer dan mijn 'standaard rondjes'. Na een online zoektocht kwam ik uit bij Fit 'n Run. De proefles bevestigde direct waar ik op hoopte; genoeg aandacht voor core stability oefeningen, kracht, interval en looptechniek. En voor mij belangrijk om dat in een gezellige groep te doen met een zeer professionele en motiverende trainer. In slechts een paar maanden tijd merk ik enorme vooruitgang in snelheid en techniek. Ik ga nu zelfs trainen voor een marathon!

 • Het verhaal van Henny

  Het verhaal van Henny (63)

  Na een aantal keer met mijn dochter op de sportschool op de loopband te hebben gestaan besloot ik om de stoute schoenen aan te trekken om het eens buiten te gaan proberen. Het leek mij echter leuker om samen met een maatje te lopen en aan mijn looptechniek kon ook wel iets worden gedaan. Tot iemand mij vertelde over Fit 'n Run waardoor ik een proefles nam en enthousiast werd om er mee door te gaan. De lessen zijn niet alleen leerzaam wat betreft houding en looptechniek maar ook gezellig. Ik heb nu een aantal maatjes die mij steeds weer stimuleren om vooral door te gaan. Inmiddels word ik bijna 63jaar en hoop dit nog een aantal jaren vol te kunnen houden met deze fijne groep enthousiaste lopers.

 • Het verhaal van Iris

  Het verhaal van Iris (32)

  Afgelopen jaar besloot ik om mij aan te melden bij een loop-groep. Samen trainen is een goede stok achter de deur en tevens gezelliger. Via internet kwam ik bij Fit ’n Run terecht. Het concept van kleine groepen en persoonlijke training op je eigen niveau spreekt mij aan. Vanaf het moment dat ik lid ben, heb ik de smaak van hardlopen helemaal te pakken! Het is een leuke groep en het enthousiasme van iedereen motiveert enorm. Ik heb ook gekozen om een persoonlijk trainingsschema op maat te laten maken door Fit ’n Run. Ik geef mijn voortgang door aan mijn trainer. Ik krijg coaching op afstand en kan met mijn vragen bij hem terecht. Mijn conditie is enorm vooruit gegaan en ik voel mij fitter en heb meer energie. Door deze manier van trainen heb ik doelen behaald waarvan ik nooit dacht dat ik dat ooit zou kunnen! Ik heb zelfs voor het eerst in mijn leven een halve marathon gelopen!

 • Het verhaal van Jeroen

  Het verhaal van Jeroen (32)

  Door een verhuizing en een drukke periode van verbouwen heb ik het hardlopen even op een laag pitje moeten zetten. Pas in de winter vond ik de rust om weer te gaan hardlopen. Omdat deze koude periode niet erg uitnodigend is om lekker te gaan rennen zocht ik een stok achter de deur om toch te gaan, via google kwam ik bij Fit ’n Run terecht waarbij ik mijzelf na een leuke proefles heb ingeschreven. Binnen de groep is er een ongedwongen en relaxte sfeer, het leuk om samen te lopen met anderen. Ieder op zijn/haar eigen niveau en met zijn/haar eigen doel. De trainer, zorgt altijd voor een route en trainingsvorm waardoor je ondanks dat je op een verschillend tempo loopt, toch voor een groot deel van de training samen loopt. Met Fit ’n Run heb ik elke week een trainingsvorm welke ik in mijn eentje niet zou doen, een stukje variatie is voor mij erg belangrijk om mijn doelen te halen maar ook om het plezier in het hardlopen te houden.

 • Het verhaal van Marina

  Het verhaal van Marina (32)

  Als moeder van twee kinderen kun je niet genoeg energie hebben. Ik ben nog jong, maar ik merk dat ik niet fit ben. Het is dan ook al even geleden dat ik gesport heb. Ik moet een doel hebben als stok achter de deur. Anders hou ik het niet vol. En een trainer die me lekker laat trainen, maar vooral ook plezier laat hebben. Het doel heb ik nu: fitter worden. En ik geloof dat de trainers van Fit 'n Run me kunnen motiveren er helemaal voor te gaan. Met óók een beetje tijd voor gezelligheid. Dan hou ik het wel vol!

 • Het verhaal van Patricia

  Het verhaal van Patricia (48)

  Zelf loop ik al jaren hard maar ik had moeite om mijn looptempo te verhogen. Via een berichtje op Facebook leerde ik Fit ’n Run kennen. Door een proefles leerde ik het concept van Fit ’n Run kennen. Wat me erg aansprak waren de afwisselende oefeningen en de trainingsopbouw. Na een aantal maanden trainen bij Fit ’n Run heb ik mijn looptempo verhoogd en mijn looptechniek verbeterd. Vooral de aandacht op mijn houding tijdens het hardlopen heeft mij goed gedaan. Meer dan ooit geniet ik van het hardlopen en heb ik een enorm voldaan gevoel na elke training.

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past