Fit 'n Run is er voor iedereen

We hebben al vele enthousiaste deelnemers. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en tempo.

Verhalen van deelnemers

Ontdek hoe anderen net als jij, profiteerden van hun deelname aan Fit 'n Run

 • Het verhaal van Anouk

  Het verhaal van Anouk (33)

  Ik liep al een tijdje hard maar was op zoek naar begeleiding en een nieuwe uitdaging. Het leek me gezelliger om in een groep te trainen en ben via een flyer bij Fit 'n Run terecht gekomen. De uitdaging heb ik zeker gevonden. De combinatie van hardlopen en krachtoefeningen in de buitenlucht is leuk en pittig. Ook de coördinatietraining is voor mij altijd een onderdeel van de training waar ik naar uitkijk. Via Fit ’n Run leer ik mijn looptechniek te verbeteren en fitter te worden om zo sneller te kunnen lopen. Wat ik erg fijn vind is dat ik in een groep train maar dat de training wel op maat is. De trainer houdt echt rekening met mijn niveau en zorgt dat elke training voor mij op het juiste uitdagende niveau wordt aangeboden.

 • Het verhaal van Eva

  Het verhaal van Eva (36)

  Hardlopen doe ik al jaren heel consequent en met veel plezier. Naast een drukke baan en jonge kinderen geeft het mij energie en kan ik mijn hoofd leegmaken na een drukke dag. Toch kwam ik in een sleur en wilde ik meer dan mijn 'standaard rondjes'. Na een online zoektocht kwam ik uit bij Fit 'n Run. De proefles bevestigde direct waar ik op hoopte; genoeg aandacht voor core stability oefeningen, kracht, interval en looptechniek. En voor mij belangrijk om dat in een gezellige groep te doen met een zeer professionele en motiverende trainer. In slechts een paar maanden tijd merk ik enorme vooruitgang in snelheid en techniek. Ik ga nu zelfs trainen voor een marathon!

 • Het verhaal van Iris

  Het verhaal van Iris (32)

  Afgelopen jaar besloot ik om mij aan te melden bij een loop-groep. Samen trainen is een goede stok achter de deur en tevens gezelliger. Via internet kwam ik bij Fit ’n Run terecht. Het concept van kleine groepen en persoonlijke training op je eigen niveau spreekt mij aan. Vanaf het moment dat ik lid ben, heb ik de smaak van hardlopen helemaal te pakken! Het is een leuke groep en het enthousiasme van iedereen motiveert enorm. Ik heb ook gekozen om een persoonlijk trainingsschema op maat te laten maken door Fit ’n Run. Ik geef mijn voortgang door aan mijn trainer. Ik krijg coaching op afstand en kan met mijn vragen bij hem terecht. Mijn conditie is enorm vooruit gegaan en ik voel mij fitter en heb meer energie. Door deze manier van trainen heb ik doelen behaald waarvan ik nooit dacht dat ik dat ooit zou kunnen! Ik heb zelfs voor het eerst in mijn leven een halve marathon gelopen!

 • Het verhaal van Marina

  Het verhaal van Marina (32)

  Als moeder van twee kinderen kun je niet genoeg energie hebben. Ik ben nog jong, maar ik merk dat ik niet fit ben. Het is dan ook al even geleden dat ik gesport heb. Ik moet een doel hebben als stok achter de deur. Anders hou ik het niet vol. En een trainer die me lekker laat trainen, maar vooral ook plezier laat hebben. Het doel heb ik nu: fitter worden. En ik geloof dat de trainers van Fit 'n Run me kunnen motiveren er helemaal voor te gaan. Met óók een beetje tijd voor gezelligheid. Dan hou ik het wel vol!

Enthousiast? Doe mee met Fit 'n Run!

Probeer het gratis uit

Vind een abonnement dat bij je past